Извънредни новини

Здравков: Трябва ни един гол повече срещу ЦСКА

Здравков: Трябва ни един гол повече срещу ЦСКА

София. Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков заяви, че на тима му трябва един гол повече, за да бие ЦСКА във Вечното дерби в събота. Двата отбора излизат един срещу друг на националния стадион "Васил Левски" в утре от 16,15 часа.

 

"Според мен изявен фаворит в това дерби никога не е имало и няма да има. И двата отбора излизат да търсят победата. Този, които е по-настоятелен, той ще я постигне. Предимството ни в мача е във фактора домакинство. Силните страни на ЦСКА според мен са във футболистите, които притежават, като опит, като бързина. Това са имената, които са добре познати на футболната общественост в България", заяви Здравков по време на днешната си пресконференция.

 

"Проблемът на новите ни играчи не е мотивацията, а адаптацията. Всички знаят какво е "Левски" и какво означава този мач. Как ще бием ЦСКА ли? Като им вкараме един гол повече. Вярвам, че този път за разлика от предишните два мача ще се представим по-добре в атака. Сега ми е много по-тежко след сътресенията, всички имаме вина за тях. Съзнаваме го. Ще се постараем да се извиним с победа над ЦСКА", каза още той.

 

"Познавам историята, но Втората световна война е свършила отдавна, няма смисъл да се връщаме назад и да се ровим в нея", коментира Здравков по адрес на думите на Стойчо Младенов, който по-рано заяви, че "Левски" ще бъде като руснаците в битката за Сталинград през 1943 година.

 

"Единственият контузен е Мирослав Иванов, както и Стефан Велев, който е от дълго време контузен. Всички останали футболисти са в групата за мача. Знаем кои футболисти ще започнат. Кристовао Рамос не е готов да изиграе повече от едно полувреме, а Рафаел Бастос не може да изиграе 90 минути", уточни треньорът на "сините".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе