Извънредни новини

Пловдив трепери, "Ботев" изгони четирима заради ментето

Пловдив трепери,

Футболен Пловдив е пред взрив! Ръководството на "Ботев" взе решение да отстрани 4-ма играчи временно от първия отбор. Това са капитанът Данчо Христов, Мариян Огнянов, Пламен Николов и новото попълнение Жоел Чибамба. Решенията на ръководството бяха съобщени лично от Георги Марков, съобщи PlovdivDerby

Шефовете на "Ботев" са глобили и целия отбор, както и спортно-техническото ръководство. Георги Марков отказа да назове размера. Футболистите са отстранени по предложение на треньора Ермин Шиляк, който запазва поста си в клуба. До второ нареждане четиримата играчи, които явно са гжертва на словенското менте,  ще тренират самостоятелно.

Над 2 часа се забави тренировката на "Ботев" в чакане на решението на борда на директорите. Асен Караславов и Георги Марков сведоха новините на футболистите лично в съблекалнята. Явно карето играчи са твърдо срещу спеца, чиято треньорска визитка е меко казано бедна.

Решенията в Коматево са изумителни, тъй като на борсата без работа чакат отлични специалисти като Илиан Илиев и Митко Васев. Сътресенията в клуба дойдоха от лошите резултати в първенство и резила за купата със "Созопол".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе