Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки: Този път няма да позволим на политическия картел да ни ограби

Марешки: Този път няма да позволим на политическия картел да ни ограби

Платена публикация

Нека всеки, който иска да помогне да ни даде знак сега, защото заедно можем да си върнем онази България, която всички обичаме, казва предприемачът

ОБРЪЩЕНИЕ
на бизнесмена и независим канидат за Президент Веселин Марешки

Уважаеми съмишленици,
Уважаеми приятели,
Уважаеми българи,
през изминалите месеци станахме свидетели на редица събития в политическия и обществен живот на Родината ни. Всички те - предимно негативни за българския народ. Еднозначно видяхме, че у нас "ляво" и "дясно" са само понятия от листовките за шофьорски курсове, и в никакъв случай - от политическия спектър. Виждахме как интересите в ограбване на нас, данъкоплатците, са основната политическа линия, и в спазването й са единни всички онези, които сме избрали, за да се грижат, уж, за нашето добруване. Политическият картел формира абсолютно мнозинство и това мнозинство не го интересува дали ще живеете добре. Те дори не мислят за последствията от действията си. И познайте кой плаща и кой ще плати сметката от ежедневния грабеж на политическата класа? Въпросът е реторичен.

В последните месеци видях с очите си и се убедих на гърба си как политическият картел не се интересува от собствения си народ, как ни считат за овце, които само служат за стригане. Всички виждаме обаче, че вълната свърши. Мислите, че ще се спрат, че ще изчакат? Не! Скоро ще започнат да ни колят. За да оцелеят. За да има още какво да грабят. В името на някой лев повече е позволено всичко - да унищожават целия Ви труд, емоциите, живота и бъдещето Ви.

И все пак стои въпросът - защо ние всички позволяваме да се гаврят с нас ежедневно? Защо позволяваме хора без качества, без стойности, без морал, да чертаят идните дни пред България, заинтересовани само от своите джоб и его?
Аз не искам да се гаврят с мен. Не искам и да се гаврят с бъдещето на децата ни, с каузите ни, с надеждите и мечтите ни. Превърнаха ни в народ без култура, без образование, без елементарни морални качества, без бъдеще. И всичко с цел да бъдем стадо, което да управляват. Да сте чули напоследък някой да говори за стратегия пред България, за план за бъдещето? Аз не съм. Картелът иска да сме инертна маса безгръбначни плужеци, която се носи по течението в посоката, която те ни укажат. И точно като с такива се държат с нас, обяснявайки ни, че от нас нищо не зависи и даже нямаме право да бъдем питани.

Ето, някой като Цветан Цветанов, считайки нас, българите, дори активистите и привърженици на ГЕРБ за безгръбначни фигуранти или кукли на конци без право на мнение, ви спуска едно име в последния момент и казва: "Ей, стадо, на 2 октомври аз ще ти кажа кой искам да е следващият президент - трябва да го изберете". И това даже, без да ни се е извинил за предишното недоразумение, което вече 5 години е държавен глава. А за нас остава или да изберем поредния "палячо", "пудел", "кукла на конци", или отвратени от предложеното да не гласуваме. При което те служебно да си го назначат.

"Назначат", защото до нас всеки ден достига информация, че дори да гласуваме против кандидатите на политическия картел, той безскрупулно ще се намеси в броенето на бюлетините, в носенето на чувалите и във всеки друг изборен процес, чиято манипулация ще му осигури запазване на статуквото.

Аз обаче не се виждам като безгръбначен фигурант или като кукла на конци без право на мнение! Чувствам се горд българин с право на избор, на достойнство, на бъдеще. Хиляди българи се свързват всеки ден с нас, за да ни кажат, че и те се чувстват така. И аз, и те отказваме да бъдем ограбвани, потъпквани, мачкани. Отказваме да бъдем овце в стадото на някой неизвестен, нереализирал се, некачествен и необразован картелист, криещ се зад колективната безотговорност, докато си пълни джобовете ежечасно с нашите пари.

Липсата на качествен избор сред кандидатите за Президент ме накара да обява своето желание да участвам в надпреварата за държавен глава. Гнусливото блато от интриги, лъжи, измами, грабежи, манипулации и цинизъм, в което живее политическият картел ме накара да се замисля струва ли си да участвам в този цирк.
Днес обаче съм наясно - нямам друг път.

Моята кандидатура е моето и Вашето право на избор. Моята кандидатура е нашият Референдум 2016. Политическият картел ни отне правото да живеем нормално, като прегърна икономическият картел и не допусна да се изкажете по въпроса дали искате да имате нормални цени на горивата. Въпреки подписите на 530 000 българи и защото знаеха какъв щеше да бъде Вашият отговор.

Време е да решим дали искаме да продължават беззаконието, безотговорността, корупцията, ограбването, безнаказаноостта, дали искаме да живеем в режим на безвремие и да нямаме нито избор, нито бъдеще, дали искаме да ни мародерстват всеки ден и да ни се хилят с фалшивите си усмивки, докато ни тъпчат.

Нека това обръщение да бъде и покана към всеки желаещ да стане доброволец,застъпник или активист в кампанията ми за Президент, или член на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" да ни даде знак сега и да се заяви на адрес: www.mareshkizaprezident.bg/vklyuchi-se , или да се свърже с нашите координатори по места: www.mareshkizaprezident.bg/koordinatori .

Този път няма да позволим на политическия картел да ни ограби, както го прави всеки ден. Време е да се обединим и да потърсим отговорност за всичко, което са ни причинили.
Заедно можем!

Време е да се включим в Революцията и да си върнем онази България, която ние всички обичаме. Докато не е станало късно!

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ
Патриот. Като Вас.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе