Извънредни новини

ВИДЕО: Тонев обясни за треньорска смяна в "Левски"

ВИДЕО: Тонев обясни за треньорска смяна в

Един от собствениците на "Левски" Иво Тонев разкри пред клубната телевизия какви са били причините за извършената през миналата седмица треньорска смяна при "сините", когато Стойчо Стоев бе освободен, а негово място за Люпко Петрович. Шефът на "Георги Аспарухов" говори и затова как работи Управителния съвет на "Левски", както и предстоящия сезон.

"С единодушие бе взето решението за смяна на Стойчо Стоев и с единодушие бе взето решението Люпко Петрович да поеме "Левски". Идеята е да бъде развит отборът, да има о-голямо самочувствие, да бъде доразвит стила на игра, изграден от Стоев", каза Тонев.

"Тук е моментът и да благодаря на Стоев, който заедно със спортния директор успя да се справи в трудни моменти. Но мнението бе, че трябва да се търси по-добро развитие. Затова се спряхме на Петрович – човек с много опит и успехи. Промяната е направена за добро. Изискванията пред Люпко Петрович са ясни – шампионска титла, Купа, добро представяне в Европа и развитие на младите. И искаме да развиваме собствени кадри – добри наставници. Нашите очаквания към него са свързани и с това. Нашите фенове би трябвало да оценят работата му в зависимост от резултатите, а не на подмятания и подхвърляния на различни хора, които гравитират и се стремят да всяват смут", добави той.

Всичко, за което Тонев говори пред "Левски ТВ" можете да видите във ВИДЕОТО:

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе