Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Антон Тодоров: БСП ще ни направи посткомунистически "Джурасик парк"

Антон Тодоров: БСП ще ни направи посткомунистически

Сред мотивите на БСП няма нито една обективна причина, тъкмо обратното. Ако се реализира идеята им България ще се превърне в посткомунистически "Джурасик парк“, такъв какъвто в Европа няма, обяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров по повод предложението на социалистите за закриване на Комисията по досиетата, цитиран от "Фокус".

Тези, които вчера говориха за морал, в ръководството на БСП, които са пренасяли стотици хиляди марки и долари в края на 90-те години, те да ми дават акъл. Това са хора, наследници на червени родове, които са избивали българи по най-брутален начин след 9 септември, продължи Тодоров.

Той допълни, че членовете на Съюза на репресираните кипят от възмущение от това, което БСП се опитва да направи.

Приел съм номинацията за председател на Комисията по досиетата, ако бъда избран ще работя по начина, по който работя в парламента без никаква милост към престъпниците и тези, които са работили срещу България и работят и днес. Кой от ГЕРБ е приватизирал за жълти стотинки външно търговски дружества? Кой си е направил спа хотел в Кюстендил с крадени пари и мол в Благоевград? Задавайте тези въпроси на наглеците в лявата част на залата, коментира Антон Тодоров.

Ако бъда избран за председател няма да бъда народен представител от ГЕРБ. Ще работя в екип с 9 човека, които ще бъдат представители на другите политически сили. Ще се ръководим от закона, от вътрешните документи. Няма как да бъда обвинен в работа за ГЕРБ, каза още Антон Тодоров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе