Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Теменужка остава енергиен министър

Теменужка остава енергиен министър

Теменужка Петкова остава министър на енергетиката, съобщи "Канал 3". За това са се разбрали коалиционните партньори днес. Срещата, на която са участвали и повечето министри, е била тази сутрин при премиера Бойко Борисов. Надделяло е мнението, че Петкова няма никаква вина около сделката с ЧЕЗ, заради която подаде оставка.

Въпросът е решен - няма да бъде приета оставката на Теменужка Петкова. Това е на решение от срещата, на която бяхме повечето министри днес. Нашето мнение – на „Обединени патриоти", е че няма никакво основание да се търси изкупителна жертва, и то жертва, която няма никаква вина. Това каза пред вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред БиТиВи.

„Няма да подкрепим оставката на Теменужка Петкова и този въпрос мисля, че днес го решихме – днес имахме среща при премира Бойко Борисов. Петкова няма никаква вина. Законът за енергетиката не повелява министърът на енергетиката да контролира тези неща, или КЕВР. Теменужка Петкова остава енергиен министър – това е днешното решение", обобщи Каракачанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе