Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

"Лукойл" търси нов играч, "Балкан" пак яде пердах

Спортният директор на "Лукойл Академик" Сашо Везенков намекна, че клубът ще търси нов играч. "Ще говорим с президента. Може би ни е нужен баскетболист на позиция 4, който да внесе нужната класа", заяви той след загубата на "студентите" като домакин от "Химки" със 79:85 във втория мач от Група Е на Еврокъп. Това е второ поредно поражение за българите, които отстъпиха и при гостуването си на "Апоел".

"Въпреки това считам, че имаме шансове да продължим напред, ако спечелим останалите си домакинства до края, плюс гостуванията в Румъния и Босна и Херцеговина", допълни Везенков.

И "Балкан" допусна втора поредна загуба през новия сезон в Балканската лига, този път като гост на "Сигал" (Прищина) със 71:89. Седмица след като отстъпи пред "Теодо Тиват" в Черна гора, тимът на Александър Тодоров катастрофира тежко и в Косово. Пред 2000 зрители в Прищина ботевградчани позволиха на съперника да им вкара цели 13 тройки от 32. В следващия кръг "Балкан" отново е гост, този път на кошмара на "Левски" - "Кожув".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе