Извънредни новини

Стойчо одобри кадъра на "Барса"

Стойчо одобри кадъра на

ЦСКА ще привлече защитника Бриан Ереро, стана ясно от изявленията на треньора Стойчо Младенов.

19-годишният ляв бек впечатли в последните две контроли на турска земя. И макар че показа колебания в дефанзивен план, "червените" видях доста хляб в таланта, израснал в школата на "Барселона". От клуба отрекоха категорично, че чакат друг ляв бек.

"Бриан е технически добре подготвен, научен състезател. Има да усъвършенства играта си в защита", каза Младенов, "Ако всичко е нормално и Венци Христов се присъедини към нас, ще имаме конкуренция на всеки един пост и изборът ще бъде добър за нас", поясни треньорът.

Ако не друго, вчера Венци Христов се приближи до ЦСКА чисто географски. Нападателят се качи в автобуса на "Берое" за лагера в Турция. "Червените" са на лагер в Сиде или на около 65 км от Алания, където ще тренират старозагорци. Така че още днес администраторът на ЦСКА Кирил Костов може да потегли с колата и да прибере голмайстора. И вчера Александър Томов обеща в телефонен разговор със Стойчо Младенов, че до тази вечер Венци Христов ще бъде платен на "Берое". Това е условието на заралии, които чакат 500 000 лева.

Междувременно, треньорът на "армейците" разпрати своите помощници да разузнават съперниците, които също се готвят в Турция. Хора на ЦСКА изгледаха проверките на "Славия" и на "Литекс" снощи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе