Извънредни новини

Стоев: Трибуната свали напрежението

Стоев: Трибуната свали напрежението

Откриването на новата трибуна на ст. "Георги Аспарухов" е свалила напрежението около "Левски" преди дербито с "Лудогорец". Това мнение изрази треньорът на "сините" вчера. "Определено с откриването на Сектор "А" отборът и треньорът бяха позабравени. Напрежението е част от работата. По-важно е да има коректност. Но такава обаче може би никога няма да има. Няма безпристрастни журналисти", заяви Стоев. "Не може да задълбаваме дали сме готови за този мач. Различно е, когато играеш с "Монтана". Ние трябва да сме готови за всеки мач. Надявам се стадионът да е пълен и това да стимулира играчите", добави спецът.

"Притеснени играчи едва ли ще има. Може някой да не е уверен в първите минути. Повечето са играли доста такива мачове. Всичко около отбора е наред. Когато се срещат тези два отбора, може детайл да реши мача - грешка на състезател или нещо такова", обяви още Стоев. "Изхождайки от факта, че предните два мача победихме, тази почивка може би не дойде в правилния момент. Но пък имахме играчи със здравословни проблеми и може би нямаше да играят", продължи Стоев. Той похвали и феновете на отбора.

"През моя период - година и половина, те винаги са стояли зад отбора. Ние сме изпитвали катаклизми, а те стояха зад отбора. Това сочи, че феновете обичат отбора. Те идват да подкрепят името, радват се, страдат, но са част от отбора", заяви той. "Да обещая на феновете... аз съм треньор и то по-умерен. Мога да кажа, че отборът ще играе добре. Надявам се и да съумеем да победим. Аз не съм станал по-добър треньор след една седмица, нито по-слаб. Със сигурност обаче съм по-опитен", завърши Стоев.

Дерменджиев доведе всички в София

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев доведе в София най-добрите си 20 футболисти за битката с "Левски". В списъка дори попаднаха дълго лекувалите контузии Върджил Мисиджан и Сисиньо. От състава отсъства единствено Абел Анисе. С втория отбор останаха Александър Василев и Цветомир Чунчуков. Въпреки личните проблеми се очаква десният защитник на "орлите" Йордан Минев за започне титуляр. Партньор в центъра на отбрана на Козмин Моци ще е Венци Керчев, за да може тимът да изпълни правилото за поне 1 титуляр до 21 години.

 Феновете да дойдат по-рано

призоваха от ръководството на "Левски". Влизането ще става по-бавно от нормалното, заради мерките за сигурност и новите входове. За да не се получават скупчвания и опашки и да има недоволство сред запалянковците, е желателно влизането да не става в последния момент преди началото на двубоя. До вчера пък останаха едва 500 билета за Сектор "А". Сектор "Б" е вече пълен, а за Сектор "В" в продажба са останали около 3500 билета.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе