Извънредни новини

Ераносян: Ще играем срещу „Черно море” за победа, но без реваншизъм

Ераносян: Ще играем срещу „Черно море”  за победа, но без реваншизъм

Няма вързани 3 точки преди никой мач, дори за Барса, смята селекционерът на зелените

Надявам се, че след двубоя в събота, статистиката ще бъде добра за „Лудогорец". Ние играем , за да победим и това, че не можем да го правим във всеки мач, не променя плановете ни. Това обяви треньорът на „Лудогорец". Едуард Ераносян, два дни преди отборът му да гостува на „Черно море" в ХІ-ия кръг на първенството.

Селекционерът на шампионите обясни, че разградският тим, който миналия шампионат загуби Сеперкупата от „Черно море" няма да играе реваншистки, но ще се бори за 3-те точки. Ще се стремим да създадем повече положения, да сме по-агресивни и по-бързо да стигаме до вратата, разкри той.

Треньорът на зелените призна, че заради ниския си ръст футболистите на Кирил Домусчиев имат проблеми със статичните положения. Не мога да променя това, , независимо, че ръстовото превъзходство на моряците ме тревожи, откровен бе Ераносян. Той смята, че няма среща, в която победата да е предрешена. „Три точки вързани няма преди мач. И „Барселона" отиде във Виго и падна с 1:" от „Селта". Ние ще си гледаме нашата черга, ако сме по-добри ще вкараме повече голове и ще победим".
Ераносян, който в началото на първенството бил скептик по отношение на новата формула за временно класиране, призна че този вариант се оказал успешен. „Първенството сега е като асансьор, отборите са сбити на върха, при всяка победа или загуби на някой от лидерите стават размествания, по-весело и по-приятно е.", коментира треньорът.

„Лудогорец" вече търси съперници за контролите си. 1-2 сериозни отбори отказали в последния момент, но зелените се надяват да намерят достоен тим за мач още следващия петък, когато започва паузата в родното първенство.
Едуард Еранося н откза да коментира скандалите между шефове на „Лудогорец" и „Литекс", разиграли се миналата събота във ВИП ложата на стадиона в Разград." Има психо войни и тези неща съпътстват футбола. Но това не се отразява на треньорите и футболистите.. Ние си работим по нашия план.", обясни старши треньорът на зелените.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе