Извънредни новини

Срам за "Ботев", Мъри остава

Срам за

"Любимец" се превърна в черна котка за "Ботев". "Дините" прекъснаха серията си от 11 мача без победа с 1:0 над "канарчетата".

Герой стана Иван Вълчанов, който мина през четирима като Марадона, преди да прати топката в мрежата в 76-ата минута. Въпреки срама Станимир Стоилов ще запази поста си. Този път обаче ще го отнесат играчите. Спортният директор Александър Александров им размаха юмрук след мача. "Не мога да търпя това бездушие. Говорим им всеки ден. Ако реши собственикът, ще си заминат, ако реши друго, ще си тръгна и аз, както и треньорското ръководство. Но без характер не става. Всеки мач навън е катаклизъм за нас. Феновете са прави да негодуват както от играта на отбора, така и срещу мен. Гледам как Станимир Стоилов води тренировките и после какво става по време на мачовете. Така не може. Всичко им е наред. Този път трябва да се предприемат мерки. Ще говорим със собственика", обяви Кривия. Агитката също ревна за чистка по форумите.

Тази победи трябва да ни подейства като допинг, обяви треньорът на "Любимец" Красимир Мечев. "Все някъде трябваше да спечелим. Знаехме си какво ни е положението и се мобилизирахме. Явно това ни трябваше - да си повярваме. Казах на играчите, че ще бъдем 10 на 10. "Ботев" също като нас има по два крака и една глава", каза още бившият съпруг на фолк дивата Малина.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе