Извънредни новини

"Спортинг" пак гледа към Гари

София. "Спортинг" е засилил интереса си към играча на "Левски" Гари Родригес. За това тръбят "О Жого" и "Кампиом". Изданията твърдят, че лисабонският гранд вече е в преговори за крилото.

Цената, която португалците са готови да платят, е 700 000 евро. Лисабонци имаха интерес към Родригес и през лятото, но до сделка не се стигна. 23-годишният футболист е водещ голмайстор на "Левски" през този сезон с 14 гола в 28 официални мача. "Спортинг" пък има нужда от ново крило, след като наскоро пусна друг холандец Закария Лабиад под наем във "Витес". В класирането "лъвовете" са втори, само на две точки зад кръвния враг "Бенфика".

"Левски" продава Гаджев до часове

"Левски" ще продаде Владимир Гаджев в чужбина до дни, информират сигурни източници на "Гонг". Халфът е обвързан с договор до лятото и затова сега е подходящ момент да напусне, а за него в касата на "сините" да влязат пари. Засега обаче от "Герена" крият името на клуба, който желае играча. Преди време за Влади бе получена оферта от "Урал". Тя обаче не задоволяваше изискванията на национала. Според запознати сега тимът от Екатеринбург е готов да завиши финансовите параметри по сделката. Припомняме, че "сините" вече продадоха Вутов в "Удинезе".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе