Извънредни новини

Роналдо: Меси ще спечели Златната топка тази година

Роналдо: Меси ще спечели Златната топка тази година

Кристиано Роналдо заяви, че сезон 2014-15 е бил най-добрият в цялата му кариера, но той все пак мисли, че Лионел Меси ще спечели Златната топка за пети път в своята кариера през януари.

Звездата на "Реал" (Мадрид) е кандидат за спечелването на трофея за четвърти път в Цюрих, но той признава, че Меси има предимство заради требъла, който спечели с "Барселона" през миналия сезон.

"Ако трябва да съм честен, Меси ще спечели трофея тази година, защото всичко зависи от гласуването", каза Роналдо в Тhe Jonathan Ross Show.

"Той спечели много състезания, спечели и Шампионската лига, както и първенството в Испания. Аз направих най-добрия си сезон в кариерата, което е добре. Бях най-добрият голмайстор в Европа, но всичко опира до гласуването, трудно е, но не се притеснявам изобщо, защото както съм казвал, никога не съм си мислил, че ще спечеля Златната топка три пъти", сподели Роналдо.

Въпреки че в последните 7 години, никой друг освен Роналдо и Меси не е печелил трофей, Кристиано отказва да нарече Лео свой "съперник".

"Аз нямам съперници, ние имаме нормални взаимотношения", каза Роналдо. "Ние си поделяме този подиум в продължение на девет години. Никой не го е правил, освен нас - това е страхотно. Той играе за един клуб, аз за друг. Не сме най-добри приятели, но се уважаваме.", завърши португалецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе