Извънредни новини

122 ОУ спечели турнира на „Лъвчетата“

122 ОУ спечели турнира на „Лъвчетата“

Отборът на 122 ОУ с треньор Дилян Георгиев спечели зимния турнир на училищата, работещи по програмата на ФК "Лъвчета". Надпреварата бе за ученици 1-2 клас и се организира от клуба, съвместно с БФС и БАСУ /Българска асоциация спорт за учащи/. Участие в турнира, който се проведе в спортен комплекс "Симеоново", взеха 20 отбора от 15 столични училища. На финала 122 ОУ победи с 2:0 тима на 79 СОУ. Шампионите бяха наградени от председателя на „Лъвчетата" Венцислав Гаврилов, а техните достойни съперници – от Румяна Павлова, представител на БАСУ.

Бившият футболист на "Локомотив" (Сф) Румен Горанов, който е собственик на спортния комплекс в Симеоново, връчи купата и медалите на заелия третото място в крайното класиране 109 СОУ-1 отбор. За 20-те отбора имаше купи, осигурени от ФК „Лъвчета", ЗС на БФС-София предостави медали и топки, а всички деца си тръгнаха с лакомства и грамоти от БАСУ..

Голмайстори на турнира станаха Николай Янчев (79 СОУ) и Денис Иванов (ПЧМГ „Питагор"-2 отбор), които отбелязаха по 10 попадения. За най-полезен състезател бе избран Владимир Иванчев от 122 ОУ, а съотборникът му Андрей Димитров бе определен за вратар №1 на турнира. Носителите на индивидуалните призове получиха и специални награди от Костадин Гидиков, дистрибутор на детски витамини НУТРИЛАЙТ.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ
1. 122 ОУ с треньор Дилян Георгиев
2. 79 СОУ с треньор Радослав Димитров
3. 109 СОУ-1 отбор с треньор Добрин Михайлов
4. 55 СОУ с треньор Дилян Георгиев
5. ПЧМГ „Питагор"-2 отбор с треньор Стефан Кацарски
6. 109 ОУ-2 отбор с треньор Добрин Михайлов

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе