Извънредни новини

Гол след гол на "Пирин" - "Любимец"

Гол след гол на

Гоце Делчев. Циркът почна още 27-ата секунда на мача "Пирин" (ГД) - "Любимец", който завърши 5:2. В началните секунди гостите от столицата на дините поведоха.

После обаче моралът им падна и вероятно заради лошия терен и поройния дъжд те инкасираха пет попадения в мрежата си. След мача в Гоце Делчев домакините събраха 9 точки, което не ги мръдна от последната позиция в елита. "Любимец" също крета в зоната на изпадащите и мисията на двата тима е обречена.

Момчетата ще успеят като бизнесмени или треньори, кефеше се треньорът на "Пирин" (ГД) Коце Ангелов след боя над разбитата команда "Любимец".

"Този отбор е създаден за хората да му се радват. Вярвам, че много момчета ще успеят, независимо дали като футболисти, бизнесмени или треньори. В тази съблекалня има много силни характери, а в този мач и съдбата бе на наша страна" , добави Лаптопа.

"Никой не е бягал от "Любимец", освободили сме Танко Дяков и Дончо Атанасов", заяви треньорът Краси Мечев. После се самоопроверга: "Мунин с Янко Ангелов по незнайни причини се връщат от националния отбор и си заминават".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе