Извънредни новини

"Славия" удари слаб "Локо" (Пд)

София. "Славия" постигна най-убедителния си успех от началото на сезона. "Белите" отнесоха "Локо" (Пд) с 4:1 в столицата. Головете вкара Кире Ристевски (22), Марчев (69), Пиргов (71) и Ивенов (86). Гостите отсрами Камбуров (36). Тимът на Милен Радуканов можеше да спечели и с повече, но на два пъти Василев и един път Фернандо целеха гредите. Така "белите" завършват първия дял от шампионата на девето място с 31 т. Това означава, че другата седмица "белите" ще играят с "Нефтохимик". "Локо" Пд пък е 5-и и след седмица ще срещне "Ботев" в Коматево.

След мача треньорът на гостите Сашо Станков бе разочарован. "Лош мач за нас". Той коментира и събитията на "Лаута" от последните дни. "Явно в ръководството имат да си изясняват нещо. Това си говорихме и с футболистите, че трябва да се концентрираме върху изявите си терена. Имаме мач за Купата, после и дерби с "Ботев". Може пък в Коматево да ни провърви", каза Станков.


Босът на "Славия" Венци Стефанов пък отново изригна и обиди треньора на "смърфовете". "Не му прави чест на Станков цял мач да вика по нашите, че са селяни. Познавам и уважавам семейството му, но той е треньор на селски отбор. Няма какво повече да добавя. Те са селски отбор със селски треньор", изцепи се Стефанов. "Ще ви уведомя, когато "Славия" ще играе в Европа", добави Венци.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе