Извънредни новини

Хубчев скочи на Венци и "бялата" агитка (ОБЗОР)

Хубчев скочи на Венци и

Треньорът на "Славия" иска бронза след ново 0:0

Смешно е да отговарям на фенове и лаици, обяви треньорът на "Берое" Петър Хубчев след 0:0 на "Овча купел". Агитката на "Славия" и от ложата го освиркаха, след като замени в 26-ата минута Стивън Петков, който бе юношата в състава. "Защо съм го сменил? Чисто футболните неща си остават за съблекалнята. Знам какво е преживял Стивън. Как се отнася с тренировките и мачовете. Трябва му обаче много работа. Имам мнение и знам какво съм направил за други млади играчи, които в момента са титуляри в отборите си", продължи Хубчев.

"Но на фенове обяснения не давам", каза още спецът. "Никой не искаше да загуби този мач. Знам на какво се дължи постъпката на Иво Иванов. Не е от напрежение", завърши Хубчев. Именно случката с капитанът в 83-ата минута бе едно от малкото интересни неща в срещата. Тогава в разстояние на две минути Иванов си изкара червен картон. Така на "Овча купел" се повтори ситуацията от първата среща с "Черно море". И варненци останаха с 10 души, а резултатът бе 0:0.

Втората поредна домакинска издънка обаче не притесни Александър Тарханов. Новият треньор на "белите" обяви, че третото място им приляга и имат сили да го постигнат. "Имаме нови футболисти като Сердеров и Балджийски. Просто те трябва да се вградят в отбора", отсече руснакът. "Трябва да подобрим играта в атака. В защита се играе по-лесно, а напред са нужни повече усилия", допълни Тарханов.

Отнемане на точки за хитреците

в "А" група, които си вадят юношите преди края на първото полувреме, поиска Венцеслав Стефанов. Той избухна, след като за пореден път Петър Хубчев сложи край на изявите на Стивън Петков рано-рано. "Говорим за български футбол, всички милеем за него, а виждате какво става. "Берое" го прави, "Лудогорец" също също. Вие преценете дали Хубчев е прав или не. Не само трябва да има наказание за тези отбори, но и да им се отнемат точки. Ще искам да се вземе сериозно и окончателно решение за младите. Който не го изпълнява - отнемане на точки", скочи президентът на "Славия".

"Боево реми. Съперникът само риташе топката напред. Как да вкараме като и двата отбора бяха в тяхната половина. А те имат опитни и силни играчи. Доволен съм от младите при нас. Радвам се, че не допускаме голове, но не вкарваме. Ще си го изкараме на някой", завърши шефът на "белите".

Делев проплака от равенството

на "Берое" със "Славия". "Няма как да сме доволни, защото дойдохме за победа. Не се получиха нещата. Стана една голяма битка. Надявам се в следващия мач да спечелим. Имаме равен брой точки с "Левски", заяви Спас Делев. Бързоногият футболист се зарече, че няма да изпитва сантименти спрямо бившия си клуб ЦСКА, когато излиза срещу тях за купата. Заралии ще мерят сили с "червените" в първи 1/2-финален мач от турнриа на 6 април.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе