Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Скандална атлетка: Сексът е по-хубав от медалите

Скандална атлетка: Сексът е по-хубав от медалите

Със всеки клиент стигах до олимпийското злато, сексът е много по-хубав от състезанията, обяви в ексклузивно интервю за "Би Би Си" бившата атлетка Сузи Фийвър Хамилтън.

От звезда на пистата тя се превърна в момиче на повикване в Лас Вегас. Тази нови потресе САЩ. Днес обаче лудите дни в Града на греха са минало. Сузи успява да се отърве от пристрастяването си към секса. Хамилтън и брат й са родени с психически проблеми. Тя потиска своите с бягане, но той не издържа и се самоубива.

"Всичко се срина през 2000 г, когато се провалих на Олимпиадата. Лежах на пистата и си казвах, че съм най-голямата идиотка на света. Така влязох в спиралата на провала", разказва Сузи. Дори раждането на дъщеря й не може да я спаси.

"Всеки път, когато карах колата си, исках да спра и да започна да чупя каквото ми падне", разказва тя за мрачните си дни. Оказва се, че има биполярно разстройство и изпада от една крайност в друга. Лекарствата, които започва да взема, я закопават още повече. Те повишават желанието й за секс.

"Бях спокойна, но постоянно мислех за удоволствието. У дома не ми стигаше. Исках нещо ново, без чувства - просто секс и пак секс", откровена е Сузи. Така става компаньонка за по 600 долара на час. "С всеки клиент стигах до златния медал. Дори бе по-хубаво. Беше забавно. Винаги бях на върха!", казва блондинката.

Съпругът й е бил запознат с новото й амплоа. Разобличаването й обаче доведе до нова трансформация. Сега Сузи има агенция, която да помага на хора с подобни на нейните проблеми. Преподава и йога, чрез която е намерила спокойствие.

"Ако пиех и вземах дрога - никой не ми би обърнал внимание. Сексът обаче продължава да е табу и затова се превърнах в челно заглавие", казва бившата атлетка.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе