Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Скандален бизнесмен с човек в управата на Перник

Скандален бизнесмен с човек в управата на Перник

В нов скандал се замеси вчера името на бизнесмена Венцислав Тодоров, известен още като баща на основния обвиняем за двойното убийство в дискотека „Соло" Илиян Тодоров. Този път собственикът на известните агроаптеки в Перник успя да вкара своя съдружник в градския парламент и да разбуни духовете дори в БСП, съобщи агенция "Блиц", цитирайки червени общинари от града.

Тъй като се оттегли официално от политиката след скандала със сина му, Тодоров реши да пусне своя колега Петър Янков в градската управа, въпреки, че мъжът не е член на БСП, а на по-малка подкрепяща ги формация. „Въпреки това обаче с помощта на задкулисни игри Петър Янков бе поставен, като председател на групата съветници от БСП от стария играч и кукловод Ненко Темелков след политически заговор, с който бе отстранен доскорощният лидер Кирил Леонов , тъй като същият е човекът за Перник на Корнелия Нинова и по този начин се явява конкурент на Темелковия племенник - депутатът втори мандат Станислав Владимиров", разказаха вчера червените в града.

Хората до Корнелия Нинова са възмутени от поведението на бившия си местен лидер Венцислав Тодоров и са готови да протестират срещу новия шеф на групата в градския парламент, въпреки, че се явява като човек от тяхната партия. „Той е внедрен за далавери, а ГЕРБ само това ще чакат, за да ни изядат с парцалите", вайкат се червени в Перник. И се готвят за атака срещу свой, който обаче им се спуснат в градския парламент с помощта на интрига.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе