Извънредни новини

Гей скандал взриви Мюнхен

Гей скандал взриви Мюнхен

Мюнхен. Гей скандал избухна на реванша от Шампионската лига между "Байерн" и "Арсенал" (1:1, 3:1 общ резултат). По трибуните на "Алианц Арена" се появи плакат с надпис "Gay gunners (пр. англ. "Гей топчии"). На него беше нарисувано още оръдие, чието дуло сочеше към приведения със свалени гащи образ на Месут Йозил. Английската преса информира, че УЕФА вече е започнала разследване и по всяка вероятно ще накаже баварците.

След отпадането от турнира на богатите в "Арсенал" отново се изпокараха. Камерите уловиха как Томаш Росицки и Лукаш Подолски се разменят думи на висок тон. По-късно двамата отказаха коментар за случката. Мениджърът Арсен Венгер пък скочи на Ариен Робен.

"Той е чудесен "гмуркач". Слаб мач за нас. Можехме да бием", каза Венгер по повод дузпата в края, която германците изтърваха.

Робен веднага му отговори: "Ако беше голям треньор, щеше да познаеш загубата на отбора си", сподели холандското крило.

Йозил скъсал мускул

в задната част на бедрото по време на реванша с "Байерн". Според предварителните прогнози звездата на "Арсенал" ще отсъства около седмица от терените. "Той изглеждаше притеснен", каза мениджърът Арсен Венгер.

"Арсенал" не можа да запълни групата

за гостуването на "Байерн" онзи ден, заради административен гаф. На резервната скамейка на англичаните имаше само 6 резерви, тъй като часове преди мача стана ясно, че японецът Рио Миачи няма картотека. 21-годишният играч бе изваден от състава на "Арсенал", след като лондончани подписаха с Ким Шелстрьом. Халфът обаче се оказа контузен и няма да играе скоро в Лондон.

Сравниха ас на "Атлетико" със спартанец

от филма "300", след убедителното 4:1 за "душекчиите" срещу "Милан" в Шампионската лига. Атакуващият халф Арда Туран бе представен в светлината на един от бойците във филма, които водят война с персийците. В "Туитър" бе направен и колаж на Арда, който е гол до кръста и държи острие.

В Испания също се скъсват да хвалят "Атлетико". "Велик тим", пише "Ас". Треньорът Диего Симеоне заяви, че тази нощ ще се помни. "Определено това бе мач за историята. В каквато и ситуация да се намира "Милан" те са опасни. А ние ги надиграхме. Горд съм", обяви Чоло след мача. Звездата Диего Коща бе по-скромен: "Аз само се опитвам да помогна на отбора, нищо повече", сподели испанския нападател, който вкара два от головете на "Висенте Калдерон".

"Милан" са добри само на плейстейшън

изцепи се легендата Джордж Уеа. "Много съм тъжен, много. Този "Милан" е истински скандал. Съжалявам, но лично аз бих сменил целия отбор, за да започна от нулата. Вината не е на бившите ми съотборници, не става дума за сбъркани тактики и схеми, а за лоши навици. Главите на футболистите са в краката, а краката им са в главата. Сега играчите мислят само за това да имат хубава кола, добра заплата, да ги показват по вестниците и изобщо не се стремят да играят футбол", добави Уеа.

Мартино зарязва "Барса" през лятото

Тарашат влак с фенове на "Сити", арестуваха 16

Херардо Мартино ще напусне "Барселона" след края на сезона. Това свое желание аржентинецът обяви пред радио "Каталуния". Треньорът е информирал за решението си президента на клуба Хасеп Мария Бартомеу. Мартино не може да свикне с работата в Европа и иска да се прибере в родината си. Тата има договор с "Барселона" до 2015 г, който най-вероятно ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

За негови заместници се спрягат Андре Вилаш-Боаш, Луис Енрике, Ернесто Валверде и Юрген Клоп.

16 фена на "Мачнестър С" бяха арестувани преди днешното гостуване на "Барселона" от Шампионската лига, съобщава в. "Лас Провинчас". Запалянковците са пътували с вллак от Аликанте за каталунската столица. На гарата във Валенсия полицаи са щурмували купетата с англичани и са свалили 16 от тях. Органите на реда са получили сигнал, че голяма част от гостуващата агитка е пияна до козирката и се заяжда с служителите във вагон-ресторанта.

Президентът на "Барса" Хосеп Бартомеу пък обвини "Манчестър Сити" в погазване на финансовия феърплей. "През последните години няколко клуба станаха собственост на един човек с безкрайни средства - каза Бартомеу. - Финансовата мощ на "Манчестър Сити" и ПСЖ е притеснителна и прави нещата сложни. Ние нямаме неограничени възможности. Трябва да се справяме чрез друга стратегия", алармира той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе