Извънредни новини

Ру̀сия се контузил при радост на трибуните

Ру̀сия се контузил при радост на трибуните

Мач от родното първенство е причината Иван Иванов да не играе цяла година. При това националът ни дори не бил на терена, а гледал от трибуните. Той скасъл за втори път връзки в коляното, докато се радвал на гол. Това разкрива швейцарският в. "Базлер Цайтунг" в обширен материал за защитника.

Както е известно, по време на подготовка в Марабея през януари 2014 Иванов скъса връзки. "Част от рехабилитацията си той прекарва в родината си. И получава нова контузия в коляното по любопитен начин: На мач от местното първенство той спонтанно скача във въздуха, за да изрази радостта си и усуква дясното коляно", пише изданието без да уточнява за кой мач става дума. "Иванов се надява, че с консервативно лечение ще избегне операцията. Това обаче не се случва и през септември отново ляга под ножа", се казва още в материала. "Решението ми да се лекувам с медикаменти не беше добро, но си нося последствията", казва самият Иванов.

От понеделинк защитникът е с "Базел" в Марбея. Именно там преди година той скъса кръстни връзки в контрола с "Айнтрахт" (Брауншвайг).

"Може да си направя снимка за спомен от мястото, където се контузих", прояви чувство за хумор Русия. "Тежко е след толкова дълго време извън игра, но поне тези травми ме научиха на търпение. Не съм притеснен, че може отново да контузя дясното си коляно. Лекарите ме увериха, че след втората операция то ще бъде по-здраво от лявото", коментира Иванов.

ВЕСТИ

Заплашиха Ибра с граната

до дома му. Взривното устройство е било поставено на видно място пред къщата му в Малмьо и е било обезвредено бързо. Смята се, че неизвестните са се опитали да сплашат Златан заради ловните му наклонности. Неотдавна футболистът застреля 500-килограмов лос и раздразни природозащитниците. Полицията продължава да разследва инцидента.

Манчини поема ПСЖ

от лятото, обявиха медиите в Италия. Специалистът взе наскоро "Интер" и възроди отбора. На Апенините добавят обаче, че има специална клауза, която позволява на Роберто Манчини да смени отбора си при добра оферта от някой клуб. Френският ПСЖ има интерес към треньора на "нерадзурите" и се смята че, французите ще направят конкретно предложение към Манчини.

Маланда е бил без колан

в момента на катастрофата, която погуби живота му в събота вечер, разкриха от полицията в Билефелд. Както е известно Жуниор е бил в колата заедно с двама свой приятели,
Антъни Д'Алберто и Жордан Атеба.

Младок счупи крак при дебюта си

на тренировъчното игрище за националния отбор на Швеция. Става въпрос за Кристофър Олсон, който е едва на 19 години. Рентгеновият преглед показа фрактура на фибулата. Талантът играе за датския тим "Мидтиланд".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе