Извънредни новини

Синдикът: Има само едно ЦСКА

Синдикът: Има само едно ЦСКА

Хибридът си уреди контрола с "Интер" М

Синдикът на ЦСКА Дора Милева е пратила писмо до БФС със специално изискване да не се допуска друго дружество с името ЦСКА. Според нея наличието на "ЦСКА-София" е незаконно. И единствено ПФК ЦСКА АД може да членува в БФС. Това е и автентичният отбор, който спечели купата на България и трябва да играе срещу "Лудогорец" за Суперкупата на България.

"Пратих писмо до БФС, с което настоявам футболната централа да не допуска до участие друго дружество с името ЦСКА. Не съм съгласна това да се случи и затова действах. Най-малкото е законно, никой не е питал синдика на ЦСКА. Чакам отговор от БФС", заяви Милева пред "Спортал". В същото време съдът отряза изпълнителния директор на "червените" Николай Паслар за свикване на общо събрание на акционерите, на което да се смени името на ПФК ЦСКА на ФК "Лупи".

Междувременно пък на другия фронт новото дружество на Гриша Ганчев си уреди контрола с един от най-големите европейски отбори - "Интер" (Милано). Новината се появи първо в официалния сайт на клуба от Италия. Като проверката е насрочена за 14 юли в Австрия, "нерадзурите" ще се подготвят за новия сезон. Преди новото ЦСКА да се изправи срещу трикратния европейски първенец, това ще сторят "Ватенс Сваровски" на 9 юли.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе