Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Симона Пейчева скочи на Кобрата и футболистите

Симона Пейчева скочи на Кобрата и футболистите

София. Родната ни гимнастичка Симона Пейчева реагира на изказване на Кубрат Пулев и подобно на Боби Михайлов, които направиха сравнения между художествената гимнастика от една страна, бокса и футбола – от друга.

"Футболът не е художествена гимнастика!", заяви Боби Михайлов. "Боксът не е художествена гимнастика!", каза Кубрат Пулев. Това написа Пейчева в профила си във Фейсбук и добави, цитирана от Гонг.

„Ами ДА,не е! Че ако трябваше футболистите да издържат нашите тренировки, трябваше да реанимират с по седмици! А ако случайно се научат, могат и да се класират за някое световно или европейско! Че вече не помня от кога не сме ги виждали на тези форуми!", пише Пейчева.

„А и Кобрата много да не знае! Какво им става на всички,че само се сравняват с Нас! Ами,искам им се ! Ние поне сме си спечелили световните титли! Евала момичета", добави гимнастичката.

Въпреки това Пейчева, отново в своя профил във Фейсбук, защити Кобрата, непосредствено след загубата му от Кличко: „Вижте какво, престанете да говорите само лошо, сега когато Кубрат падна! Българите сме Царе на това да сме с победителя, когато спечели и срещу него, когато загуби ! Да, видя се, че Кобрата не е на на нивото на Кличко и че му трябва още много ....но имаше хъс,желание и воля!!! Момчето се опита и даде всичко от себе си !!! И всички го поздравяваме за усилието,но... Айде стига вече,когато някой български спортист падне или не спечели, само да се нахвърляте !!!"

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе