Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Сидеров: Съжалявам, че ВМРО разцепва коалицията

Сидеров: Съжалявам, че ВМРО разцепва коалицията

„От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът й беше, че изместихме ДПС и от 3-та политическа сила в парламента станаха 4–та”. Това заяви в предаването „Събуди се” лидерът на „Атака” Волен Сидеров.  

„Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили”, коментира още Сидеров.

„Както и да се явим на изборите трите партии, е важно да дадем уверения, че управленската програма на правителството, която сме поели, ще я свършим докрай. И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението”, допълни лидерът на „Атака”. „За съжаление това не го чувам от другите две партии”.

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, за което стана ясно в петък. В него от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите.  Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: „Може да не ме харесват вече”.

„Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си”, коментира още Сидеров. Той отрича, че е искал да бъде водач на листа. „Ясни са само номинациите на Симеонов от НФСБ и Джамбазки от ВМРО”.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе