Извънредни новини

Долапчиев ще заиграе за "Спартак" (Плевен) от пролетта

Долапчиев ще заиграе за

Юношата на ЦСКА Григор Долапчиев ще заиграе в плевенския "Спартак" от пролетта. Това съобщи самият той на своята Фейсбук страница. Новият спонсор на отбора Иван Динов явно има сериозни амбиции да възроди загубилия блясъка си гранд от Плевен.

Ето какво написа Долапчиев във своя Фейсбук.

"Приятели през пролетта ще играя за „Спартак" Плевен! Отивам в един от най футболните градове в България като споделям амбициите на спонсора на отбора г-н Иван Динов и спортно техническото ръководство на клуба за възраждане на футбола в града!", похвали се Долапчиев.

Долапчиев е юноша е на ЦСКА, като преминава през всички групи на ДЮШ на "червените". Дебютира за първият отбор при победата като гост над ПФК Миньор (Перник) с 1-4, на 31 август 2012 година, заменяйки в 84-та минута Станко Йовчев. През 2014 година, преминава под наем от ПФК ЦСКА (София) в ФК Турново. През 2015 г. също е под наем в ФК Хасково. През лятото на 2015, отново се завръща в ЦСКА (София). След само три изиграни контролни мачове, новият старши треньор на ЦСКА Христо Янев решава, че Долапчиев не му е нужен в отбора и го освобождава. След което младокът веднага преминава в отбора на ФК Оборище (Панагюрище). 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе