Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Пазар на депутати! Добрев притеснен ще мине ли вотът

Пазар на депутати! Добрев притеснен ще мине ли вотът

Сериозно притеснение дали вотът на недоверие към кабинета на Кирил Петков ще мине, изрази депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"Най-почтените и най-моралните, нетолерантните към корупцията от "Продължаваме промяната", защото те самите така се определят, пазаруват вече 10 дни депутати. Кога петима, кога един. Твърде вероятно е до деня на вота на недоверие да бъдат напазарувани още депутати и вотът да не мине.", коментира Добрев през БНР.

"Ситуацията в страната е толкова тежка, че не виждам друг изход освен избори. Причината не е само, че положението е нетърпимо и този кабинет трябва да падне, а и това, че не виждам каква конфигурация би могла да се направи в този парламент за друго мнозинство.

При всяка друга комбинация и "Възраждане" трябва да е в управлението, а ние ценностно се разминаваме прекалено много с тях. Те задават въпроси за еврозоната, за НАТО за ЕС, които пред нас не стоят и никога не са стояли.

Ако ИТН не бяха свалили доверието си от кабинета, нямаше да внесем вот на недоверие, защото няма нито едно свалено правителство, свалено с вот на недоверие.", каза Добрев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе