Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бареков: Ще работим с новите чисти лица в ГЕРБ и БСП

Бареков: Ще работим с новите чисти лица в ГЕРБ и БСП

Сливен. Ще работим и с БСП, и с ГЕРБ, но не с тези лидери, не със Станишев, не с Борисов и не с Цветанов. И в ГЕРБ има читави хора. Сега се избраха някои чисти лица като кметовете Живко Тодоров на Стара Загора и Митко Николов на Бургас. С тях ще работим. Това обяви в Сливен тази вечер лидерът на България без цензура Николай Бареков в Сливен.

С тези кметове ще работим по социалната политика и по регионалното развитие и се надявам в бъдешия парламент те двамата да вземат решение за коалиция с нас, защото ние сме готови за коалиция с ГЕРБ, но не с Борисов и Цветанов, поясни Бареков.

Според него промените в Изборния кодекс, приети днес, са козметични. "Не са направени големи поразии на тази етап. Според мен, за да се направи качествен Изборен кодекс в парламента трябва да има политическа воля и консенсус, а такива няма. Аз не смятам, че задължителният и мажоритарният вот сами по себе си са някаква панацея. Трябва да се мисли в посока хората да бъдат мотивирани да гласуват- това е категорично. Ние ще ги бием на изборите и с този кодекс. Виждате пълните зали, еуфорията. Самите социолози, включително и тези, които хората наричат поръчкови, дават трето място на нашата партия. Пред нас са само БСП и ГЕРБ", каза Николай Бареков.

Той посъветвал бившия шеф на НАП Красимир Стефанов да остане в парламента. "Той цял живот е бил държавен служител и на неговите години да се търси работа в частния бизнес... ще го вземат много лесно, но той знае много тайни. Той ще бъде наш експерт и трябва да помогне на Росен Петров, за да проведе операция "Чисти ръце". Аз съм сигурен, че г-н Стефанов знае много за данъчната система в България и българските политици", каза още Бареков.

Веднага след това той се включи в учредителното събрание на общинска структура на България без цензура в Сливен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе