Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Домусчиев: Ще направим жест към "ЦСКА Завинаги"

Домусчиев: Ще направим жест към

София. Шефът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев бе в много добро настроение след победата на разградчани над ЦСКА. След мача той разкри, че ще помогне на червените.

"Първо да кажа, че все още не съм помагал на ЦСКА. С брат ми Георги решихме да направим жест към организацията "ЦСКА Завинаги". Ще подпомогнем с някакви средства за построяването на база за децата. Това е просто един жест", сподели Домусчиев. 

"Мачът го гледах добре. Това са ми двата любими отбора. Дори очаквах да паднем. През седмицата изгледах няколко тренировки на нашия тим и имахме доста проблеми преди този двубой. Изненадан съм, че така успяхме да надиграем ЦСКА, добави още босът на "орлите".

Той говори и за класирането на "зелените" на осминафиналите в Лига Европа. "Както знаете не бях в България. Гледах мача по интернет, но със сериозни забивания. Радвам се, че успяхме да се класираме. Така трупаме опит и коефициент. Ако успеем да станем шампиони, трябва да подготвим силен отбор и да атакуваме съперниците си от Шампионската лига. Трябва да се опитаме да сбъднем и тази мечта на тима", добави още Домусчиев.

Той не може да каже дали има нещо, което в момента би го върнало в ЦСКА. "Има някаква носталгия, но ние сме шефове на "Лудогорец" и искаме да изпълним проекта, който е започнал", завърши Домусчиев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе