Извънредни новини

Шенсой: Раненият вълк е опасен

Шенсой: Раненият вълк е опасен

Треньорът на "Пирин" Наджи Шенсой направи поредното си култово изказване, този път преди домакинството на "Локо" (Пд).

"За тях мога да кажа, че раненият лъв винаги е опасен. Паднаха миналата седмица от "Черно море", преди това от "Левски" и ще бъдат много амбицирани срещу нас. Могат да бият всеки в "А" група, но могат и да паднат от всеки", заяви Шенсой.

"За кратко време показахме, че не сме аутсайдери. Разликата между нас и директният ни противник - "Монтана", беше 8 точки, сега е 3. Силно се надявам на още по-гореща подкрепа на публиката, защото тя е 12-ият ни играч, най-важният ни помощник в шампионатните двубои", добави Шенсой.

Вратарят на "Локо" се размечта за националния

Вратарят на "Локо" (Пд) Ясин Ел Харуби се размечта за титулярно място в националния отбор на родината си - Мароко. "Ще бъда изключително горд, ако отново облека националната фланелка, която толкова много обичам. Знам, че ме следят и са наясно как се представям в България. Надявам се да получа шанс да докажа, че мога да бъда много полезен на отбора", каза Ел Харуби, който има мачове за младежкия и за олимпийския отбор на Мароко. Той добави, че "смърфовете" имат дори шанс за Европа. "В момента сме в средата на таблицата, но вярвам в тима и смятам, че можем да го направим", заяви 25-годишният Ел Харуби.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе