Извънредни новини

Шефът на съдиите: Имаше дузпа за "Левски"

Шефът на съдиите: Имаше дузпа за

Шефът на Съдийската комисия Йордан Сталев обяви днес, че дузпа за "Левски" в мача с "Черно море" за купата в сряда е имало. След този мач от щаба на "сините" поискаха главата на съдийския шеф. Сталев коментира днес и други спорни ситуации от началото на есенния сезон.

"Има дузпа на "Черно море" - "Левски" и Ивайло Стоянов трябваше да отсъди такава. Реферът беше залегнал за нарядите за следващия кръг, но след тази ситуация вече него го няма в тях. Това е вътрешно решение и не е редно да коментирам колко време е наказан", коментира Сталев на специалната пресконференция днес. Според него дузпа е имало и за "Арда" в мача с "Царско село". Реферът от този мач Станислав Ставров също е аут от новите наряди. Сталев заяви, че Ивайло Стоянов е подминал и 11-метров наказателен удар за ЦСКА в дербито с "Левски". Според Ставрев декларацията с която от "сините" му искат оставката била несериозна.
"Тази декларация е несериозна. Това е най-меко казано. В нея не виждам нещо, заради което те имат причина да се оплакват. Сами видяхте две ситуации, в които те са облагодетелствани от съдиите. Не виждам причина, че тази неотсъдена дузпа да се отрази на Левски, защото те водеха до 91-та минута с 2:1. Съдиите не са им виновни, че не си вкараха дузпите и си изпуснаха преднината", коментира Сталев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе