Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

МВР-шефът за наводненията: Още ден-два и България на три морета

МВР-шефът за наводненията: Още ден-два и България на три морета

Валентин Радев, в свой стил, направи коментар на усложнената обстановка заради валежите, които не спират от дни. Това стана на брифинг на МВР, на който подробности и последни новини за ситуацията в страната даде шефът на пожарникарите Николай Николов.

Гл. комисар Николай Николов обясни, че най-сериозно е положението около р. Малък Искър и има риск за Етрополе. Министърът на вътрешните работи пък се успокоил, като го видял в министерството на брифинга, защото отсъствието му щяло да означава криза.

"Аз, като видях Николов, че е тука с униформата, се успокоих – значи няма напрежение в държавата, въпреки че днес чух много хубав виц, кратък - че ако така продължавало да вали още ден-два, щяла България да отиде на три морета.

Но за щастие не се е случило нещо досега, така чувам поне от комисар Николов, няма бедстващи.", зарадва се Валентин Радев.

Вътрешният министър даже си отдъхна, че не подминал циклонът, който заля Гърция.

„Добре е, че ни се размина този облак, или както там се казваше, в Гърция, съвсем малко ни закачи и нас", обобщи доволен Радев, въпреки че вали вече цяла седмица.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе