Извънредни новини

Секси допинг за "Динамо"

Секси допинг за

Загреб. Секси допинг получиха футболистите на "Динамо" преди гостуването на "Лудогорец" в Лига Европа в четвъртък. Хърватите загубиха първата среща в групата и се нуждаят само от победа, за да съхранят надежди. На посещение при отбора дойдоха Мис Вселена Хърватия Мелита Фабечич и Мис Вселена Словения Нина Джурджевич, които веднага подкосиха краката на футболистите.

Брюнетката Мелита, наричана още "хърватската Адриана Лима", и блондинката Нина разгледаха стадион "Максимир". "Динамо" е един от спонсорите на конкурса за Мис Вселена Хърватия.

Българите пък разчитат на друг вид подкрепа и я поискаха с писмо до столичните запалянковци. "Лудогорец" благодари на София! Наистина! Защото в двубоя с "Базел" ние усетихме подкрепата на 19 000 души, вярващи в българското, подкрепящи българския футбол. На стадиона имаше привърженици на всички софийски отбори. Вярваме, че те ще са там и в четвъртък. Победа над "Динамо" ще е както победа на нашия отбор, така и тяхна. Ще е победа за България. Вярваме, че ще е победа и на човещината. "Лудогорец" започна безпрецедентна кампания. Голяма част от приходите от билети клубът ще дари на МБАЛ "Надежда"! Всеки един закупен от вас билет ще помогне да осигурим нормален живот на проблемно бебе. Затова "Лудогорец" благодари в аванс на София", гласи част от отвореното писмо на шампионите ни.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе