Извънредни новини

Сделка за милиард взриви Острова

Сделка за милиард взриви Острова

Лондон. Сделка за телевизионни права измести вниманието на феновете на Острова от мачовете. BT Sport нанесе мощен шамар на "Скай", с която си делят Висшата лига.

Англо-ирландската медия отмъкна евротурнирите под носа на съперниците си. Това стана след успешни преговори с УЕФА. Новобранците на пазара ще броят 897 млн. пауда, за да дават 350 срещи на сезон в продължение на три години. Договорът влиза в сила от 2015 година.

За пръв път от доста време насам феновете ще могат да гледат безплатно финала в най-големия клубен турнир в света. "Шок! "Скай" сдаде лигата!", тръбяха медиите. Запалянковците ще се радват и на по един безплатен мач на всеки един от английските участници в турнира на сезон.

В това число обаче едва ли ще попаднат "Фулъм" и Димитър Бербатов. Лондончани бяха направени за смях от "Ливърпул". "Червените" нямаха проблем с Бербо и компания в поредната вечер, в която на "Анфилд" си спомниха за "Хилсбъроу" - 4:0. На трибуните бе известният комик Майк Майърс. Агент Остин Пауърс тегли слово за феновете преди мача, а после се кефи на победата на "червените".

"Йол е свършен, но кой ще го замени?", питат се отново на Острова. "Холандецът продължава да бъде енигма като треньор. Тръгва силно, а после - нищо. Самият той вече се държи сякаш не му пука за нищо", коментира "Евроспорт". Според медиите на Острова новият собственик на "Фулъм" Шахид Кан е хвърлил око на бившия селекционер на САЩ Боб Брадли.

Сашо Тонев и "Астън Вила" зарадваха феновете. Тимът от Бирмингам взе битката със "Кардиф" - 2:0. Българинът записа пълни 90 минути. Успехът прати носителите на КЕШ за 1982 на 10-о място в класирането. Головете вкараха Бакуна от фаул в 76-ата минута и Либор Козак (84).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе