Извънредни новини

Състоя се среща "100 години "Левски”

Състоя се среща

София. Среща дискусия между ръководството на "Левски" и привърженици на тима се състоя днес на стадион "Георги Аспарухов". На събитието присъстваха собственикът на клуба Тодор Батков, изпълнителният директор Константин Баждеков, спортният директор Христо Йовов, Милена Модева, маркетинг директор, както и Георги Марков и Николай Илиев, членове на Управителния съвет на клуба, информира официалната страница на "сините".

На "Герена" се отзоваха и изтъкнати привърженици от различна възраст и социален статус - интелектуалци, юристи, бизнесмени. Сред тях личаха имената на тв водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов, на актьора Кирил Ефремов, адвоката Иво Ивков, нотариуса Александър Чакъров, на Светослав Тодоров, Любомир Яшев, Красимир Младенов и др. Дойдоха и членове на Националния клуб на привържениците.

Основна тема на разговорите бе 100-годишнината от основаването на "Левски". Ръководството на клуба разкри планове около инициативите, свързани с празненствата. Собственикът на „сините" Тодор Батков пък сподели пред присъстващите факти, свързани със строежа на сектор „А", с представителния тим и детско-юношеската школа и отговори на редица въпроси за събитията от последните няколко месеца, състоянието на клуба и бъдещите планове.

От своя страна спортният директор на "Левски" Христо Йовов изложи концепция за развитието на първия тим и детско-юношеската школа. Накрая Тодор Батков обобщи дискусията в три акцента - обединение на всички левскари, търпение и помощ към клуба.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе