Извънредни новини

Тонев: Само Батков съм виждал да дава пари в "Левски"

Тонев: Само Батков съм виждал да дава пари в

София. Иво Тонев заяви, че е виждал единствено Тодор Батков да дава пари в "Левски". Изпълнителният директор на "сините" в оставка говори в ефира на Нова телевизия.

На въпрос защо не искаш да изплюеш камъчето кой е собственик на "Левски", Тонев отговори: "Не мога нищо да изплюя, тъй като не съм запознат в детайли, а и не съм искал да бъда. Тодор Батков заяви, че той е собственик. От времето, в което бях на "Левски", не съм бил свидетел друг човек да дава пари, освен него, в това число и спонсорите, естествено", каза Тонев.

"Покани ме Тодор Батков, казал съм го много пъти. Искаш да коментирам думи или действия на някой друг. Не мога да коментирам думите на някой друг", отговори Тонев на въпрос, кой го е поканил на работа в "Левски".

Тонев коментира и играта на "Левски" в дербито срещу ЦСКА, спечелено от "червените" с 3:0. "Много слабо, не играха като отбор. Нямаше необходимия дух, а това е най-важното нещо в тези дербита. От десетина дни не съм бил на стадиона, интересувах се как са нещата, доколкото знам, всичко е било нормално", каза Тонев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе