Извънредни новини

Роналдо е от друга планета, обяви Моу

Роналдо е от друга планета, обяви Моу

Кристиано Роналдо продължава да е най-актуалното име в последните дни. В момента той се готви с националния тим на Португалия за баража с Швеция от световните квалификации. И докато футболистът започна занимания след ден главоболие, бившият му треньор в "Реал" М Жозе Моуриньо обяви: "В света на футбола няма друг такъв професионалист като него. Да работя с Кристиано беше най-хубавото, което ми се е случвало в кариерата до момента. Да, имали сме и разногласия, но това е нормално и не може да промени мнението ми за Роналдо. Смятам, че той е футболист от друга вселена", не спести суперлативи Моу.

В същото време вратарят на шведския национален отбор Йохан Виланд си пожела да види сълзи в очите на Кристиано след баражите за световното. Стражът на ФК "Копенхаген" е сигурен, че той и съотборниците му ще елиминират португалците, независимо от факта, че "мореплавателите" са считани за фаворит. "Още помня сълзите на Роналдо след финала на Евро 2004. Искам същото да се случи и след мачовете с нас. Би било чудесно, ако отстраним португалците, а Кристиано отново заплаче", заяде се Виланд.

Ликът на звездата на шведите Златан Ирахимович пък ще изгрее от следващата година на пощенска марка. Така той ще се нареди до краля на Швеция Карл XVI Густаф.
страницата подготви

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе