Извънредни новини

Роналдо на бунт срещу допингконтрола (ОБЗОР от ШЛ)

Роналдо на бунт срещу допингконтрола (ОБЗОР от ШЛ)

Кристиано Роналдо се разбунтува, че непрекъснато го принуждават да минава допингтестове след мачовете. След 0:0 с ПСЖ на "Парк де пренс" Златната топка за пореден път беше посочен за проверка от служителите на УЕФА и нервите му не издържаха. "Защо вечно мен", избухна португалецът, който за пореден път беше един от най-енергичните на терена. Роналдо, както и Лионел Меси - двамата футболисти, определяни аз най-добрите в света, са и сред най-проверяваните, като и двамата енергично недоволстват от непрекъснатия надзор на антидопинговите ченгета. Заедно с Кристиано, на тест беше призован Тони Кроос, който според "Марка" изигра един от най-силните си мачове за сезона.

А за халфа на ПСЖ Анхел ди Мария, който игра срещу бившия си отбор, това беше един от най-слабите му мачове. Аржентинецът се превърна в дупката на отбора си, изпусна и изгодно положение, и след почивката беше сменен.

"Атлетико" разби резервите на Мъри

"Астана" остана с 1 т., след разгром с 0:4 от "Атлетико". Медиите в страната го приеха като нормално, а "Казахстанска правда" подчерта, че Станимир Стоилов не даде почивка на основни играчи за дербито с "Кайрат". Самият Мъри обясни: "Искам да поздравя "Атлетико" за добрата игра и победата. През първото полувреме се бяхме свили в защита и допуснахме груби грешки, но след почивката изглеждахме по-добре. Имахме и две нелоши положения, но ударите, които нанесохме, бяха твърде слаби. Третият и четвъртият гол им ги подарихме."

Хаос в УЕФА отърва "Ман Сити" от глоба

заради освиркване на химна на ШЛ от феновете му при победата над "Севиля" (2:1) в груповата фаза. Дисциплинарната комисия към УЕФА е определила деянието като нередно. Заради временното отстраняване на шефа на европейската централа Мишел Платини обаче делото е насрочено чак за 19 ноември.

Резултати

Шампионска лига, групов етап

Група А
ПСЖ - "Реал" 0:0
"Малмьо" - "Шахтьор" 1:0 (Розенберг 17)
Класиране: 1. "Реал" 7 т., 2. ПСЖ 7, 3. "Малмьо" 3, 4. "Шахтьор" 0

Група B
ЦСКА М - "Ман Юнайтед" 1:1 (Думбиа 15; Марсиал 65)
"Волфсбург" - ПСВ 2:0 (Дост 46, Крузе 57)
Класиране: 1. "Волфсбург" 6 т., 2. ЦСКА М 4, 3. "Ман Юнайтед" 4, 4. ПСВ 3

Група C
"Галатасарай" - "Рома" 2:1 (Селджук Инан 19 дузпа, Подолски 33; Гайтан 2)
"Атлетико" - "Астана" 4:0 (Саул 23, Джаксон Мартинес 39, Торес 63, Дедечко 89 автогол)
Класиране: 1. "Атлетико" 6 т., 2. "Бенфика" 6, 3. "Галатасарай" 4, 4. "Астана" 1

Група D
"Ман Сити" - "Севиля" 2:1 (Рами 38 автогол, Де Брюн 90; Коноплянка 30)
"Ювентус" - "Борусия" М 0:0
Класиране: 1. "Ювентус" 7 т., 2. "Ман Сити" 6, 3. "Севиля" 3, 4. "Борусия" 1
ЬА я яя

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе