Извънредни новини

Рогоносец на съд заради Йозил

Рогоносец на съд заради Йозил

С Месут само си говорихме, твърди бившата на Лел

Скандалът около раздялата на Месут Йозил с Манди Капристо е на път да затрие още един футболист. Десният бек на "Леванте" Сабастиан Лел ще трябва да се яви в съда. Той е обвинен в лъжа от бившето си гадже Мелани Рикингер. Лел хвърли бомбата, че е скъсал с нея, защото тя му изневерявала с Йозил. Лел разкри, че е виждал пиперливи разговори между тях в приложението "WhatsApp".

"Той е луд!", скочи 24-годишната Мелани. "Изключително съм разочарована от твърденията на г-н Л. Моето бивше гадже показва, че му липсва всякакво мъжество. За съжаление съм принудена да направя нещо сама за себе си и да се защитя. Моят адвокат д-р Зоргер идва на закуска. Ще го съдя за лъжа, обида и шпионаж", обяви за медиите Рикингер. Тя обаче бе принудена да признае, че се е срещала с Месут. Двамата обаче просто обсъждали нещата от живота на кафе. "Данни за изневяра няма", категорична е Мелани, но призна, че би се опитала да отмъсти на Лел по този начин, ако може.

Себастиан, който е бивш играч на "Байерн" и "Херта", обвини Мелани и Йозил часове след като стана ясно, че Манди Каприсо е изтрила всичко свързано с халфа на "Арсенал".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе