Извънредни новини

Еди Рея: Не очаквахме загуба от Лудогорец

Еди Рея: Не очаквахме загуба от Лудогорец

Рим. Наставникът на Лацио Еди Рея призна, че "не е планирал" домакинската загуба срещу Лудогорец. Българският шампион удари италианския гранд насред Рим с 1:0 в първи 1/16-финален двубой от Лига Европа. Специалистът нахока и Фелипе Андерсон, който пропусна дузпа за домакините.

"Започнахме мача смутено, а Лудогорец пресираше доста добре. Българският тим е организиран, в последните две години показа, че е фактор", започна Рея пред Sky Sport Italia.

"Имахме четири или пет възможности да вкараме топката в мрежата, но не успяхме. Естествено, не очаквахме този резултат. Сега трябва да отидем в България и да го обърнем", продължи спецът.

И двата тима изпуснаха дузпа, а се оказва, че виновникът в Лацио - Фелипе Андерсон, не е трябвало да я бие.

"Преди всеки ма определям двама, които да изпълнят дузпа, ако има такава. В случая това бяха Лукас Биглиа и Мирослав Клозе. Повиках Биглиа и го питах какво стана. Очевидно, Андерсон се пребори за дузпата и ентусиазиран от това взел топката. Липсваше му спокойствието, нужно в такава ситуация. Биглиа трябваше да го спре. Но тези неща се случват, дузпи се изпускат", коментира наставникът на Лацио.

"Правихме грешки, а Лудогорец държеше топката много добре", добави Рея. Той оправда петте промени в титулярния състав, които направи за мача с българите, с това, че приоритет за Лацио е представянето в Серия А.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе