Извънредни новини

Секси репортерка ще разсейва Бербо (ОБЗОР преди ЛЕ)

Секси репортерка ще разсейва Бербо (ОБЗОР преди ЛЕ)

Дортмунд да не ни подценяват, предупреди българинът

Сериозен проблем с концентрацията ще има Димитър Бербатов, съотборниците му в ПАОК и "Борусия" Д по време на двубоя тази вечер от Лига Европа. В Гърция очакват с нетърпение мача, тъй като се очаква да пристигне една от най-сексапилните репортерки. Става въпрос за Лаура Вонтора от телевизия "Скай". Милиони фенове въздишаха по момата от Бремен на Мондиала в Бразилия, както и през целия минал сезон в мачовете от Шампионската лига. Очаква се красавицата да предава по време на двубоя край пистата на ст. "Тумба".

Иначе Бербатов размаха пръст на "Борусия" Д и ги предупреди, че ще берат ядове, ако ги подценят днес. "Няма спор, че "Борусия" е големият фаворит, но ние не сме отбор, който може да бъде подценяван. Доколкото знам, Дортмунд няма загуба вече 11 мача поред. Играят хубав футбол, имат страхотни играчи, вкарват много голове. "На "Тумба" ще има много хора, атмосферата ще е страхотна, а това ще ни даде криле. Все пак на терена ще излязат два отбора с по 11 души и ще видим кой от тях ще успее да надделее", сподели Бербатов в навечерието на сблъсъка.

Вчера треньорът Игор Тудор отново потвърди, че ще хвърли Бербо от първата минута в сблъсъка. "За нас този мач е много важен. Искаме да го спечелим и за целта ще се нуждаем от Бербатов в пълния му блясък", изчетка го хърватинът.
Иначе треньорът на немците Томас Тухел ще даде почивка на някои от титулярите. Причината е, че в неделя "Борусия" играе дерби с "Байерн" в Германия. На "Тумба" няма да ритат Пиер-Емерик Обамеянг, Матс Хумелс, Илкай Гюндоган, Шинджи Кагава и Сократис. "Трябва да дадем възможност на играчите да отдъхнат. Поставени в неравностойно положение спрямо Байерн, които ще имат два дни повече за почивка от нас, а ние също имаме нужда да сме свежи", заяви Тухел.

В Сърбия се дивят по плочките на Божинов

Валери Божинов шокира с плочки сръбските журналисти ден преди гостуването на "Партизан" на "Аугсбург" в Лига Европа. Българинът показа релефен и стегнат корем и така отвърна на критиците, които твърдяха, че той е дебел.
"Валери, това ти ли си", питат местните медии в коментар на фотосите. Иначе мачът срещу германците ще пропусне другият българин в "Партизан" - Иван Бандаловски. Той не попадна в групата.

Джизъса пои с водка Брендън

Подарък капан са заложили Благо Георгиев и "Рубин" за "Ливърпул". Двата отбора са в една група за Лига Европа и ще мерят сили на 22 октомври в Англия. "Приготвили сме подарък водка за "Ливърпул". Дано го оценят по достойнство", заявиха от ръководството на "Рубин". Иначе тимът от Казан приема "Бордо" тази вечер също в мач от група "В" на Лига Европа. Очаква се Благо да е титуляр.

В Англия не ни подкрепят

когато играем в Европа, изрева треньорът на "Ливърпул" Брендън Роджърс. "Ръководството на Премиършип може да направи повече, за да подкрепи евроучастниците си. Всички други федерации и професионални лиги из Европа го правят, само в Англия не се случва. Все пак, не трябва да забравяме, че физическите натоварвания на Острова са по-големи от всички други по континента, а времето за възстановяване липсва", сподели Роджърс преди двубоя срещу "Сион".

Венци Христов загря с кафе

за гостуването на неговия "Скендербеу" на "Локомотив" (Москва). Вчера албанският шампион пристигна в руската столица. Играчите моментално оставиха багажите по стаите си и тръгнаха на разходка. Те дори седнаха в кафене "Тропическо слънце", където прекараха около час и половина. Все пак от албанския клуб заявиха, че не са дошли в Москва само на разходка, но и да вземат нещо от двубоя срещу "Локо".

Самолетни неволи измъчиха

играчите на полския "Лех" преди гостуването на Иван Иванов и "Базел". Летището в Познан в момента е затворено за ремонт. Това наложи тимът да тръгне в 4 сутринта с рейс до Шчечин. От там тимът се качи на самолет, но с две прекачвания във Виена и Прага, тимът успя да стигне вечерта в Базел.

"Тотнъм" плаче за новата си звезда

Хюн-Мин Сон. Кореецът получи травми при успеха с 4:1 над "Манчестър С" миналата събота. За момента не е ясно колко време нападателят ще е извън терените.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе