Извънредни новини

БФС разследва рефер за тото

БФС разследва рефер за тото

Иван Рашев гори заради мач от юношеската група

Роден съдия може да изгори заради черно тото, стана ясно вчера. Иван Рашев от Стара Загора е разследван от централата заради съмнителното си поведение по време на среща от елитната юношеска група до 19 години.

Съдията от града на липите свири при победата на "Черно море" с 5:1 в гостуването на "Локомотив" (Пд). Той попаднал на мушката на хората от централата на "Иван Асен II" заради действията си в края на срещата. Рашев свирил две спорни дузпи една след друга за "черно-белите", които дотогава губели с 0:5. Именно така паднало почетното им попадение. От БФС са притеснени, че Рашев може да е манипулирал мача, за да излезе точен резултат. Двата клуба не са подавали жалби. Те обаче са били изненадани от Делян Асенов от направление ДЮШ към БФС. Той е поискал писмено становище от треньорите за съдийството по време на срещата. Освен това е пожелал и запис на срещата, с какъвто разполагат само домакините от "Лаута".

"Нашият треньор Тодор Каменов бе недоволен от съдийството, но нищо повече не можем да кажем. Лошото е, че името на нашия клуб се забърква в доста неприятна случка и то без да имаме някаква вина", коментираха от "Тича" за "Стандарт" .

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе