Извънредни новини

Разочароващо 0:0 и Лудогорец приключи с Лига Европа

Разочароващо 0:0 и Лудогорец приключи с Лига Европа

Лудогорец отпадна от Лига Европа. Това стана факт, след като разградчани завършиха 0:0 при домакинството си на АЕК (Ларнака) в мач от четвъртия кръг на груповата фаза във втория по сила евротурнир. В другия двубой от групата Байер (Леверкузен) надигра с 1:0 Цюрих и измести швейцарците от първото място. Двата тима имат в актива си по 9 точки и със сигурност ще заемат първите две места, даващи право на класиране за 1/16 финал. Лудогорец и АЕК пък напускат надпреварата, тъй като за четири двубоя събраха едва по две точки.

Българският шампион игра крайно неубедително, като с представянето си демонстрира, че на този етап е твърде слаб дори за групите на втория по сила европейски клубен турнир.

Много под нивото си се представиха почти всички играчи начело със звездите Марселиньо, Вандерсон и Кешерю. Единствените футболисти, които демонстрираха по-добро ниво, бяха Ренан, Моци и Недялков, което се оказа крайно недостатъчно за крайния успех. Именно румънецът бе най-близо до попадение в кипърската врата, но ударът му с глава в 75-ата минута срещна напречната греда.

Веднъж и съдията ощети орлите, когато в 78-ата минута играч на АЕК изблъска Сисиньо в гърба при опасен набег на бразилеца, норвежкият рефер имаше основание да отсъди дузпа, но в крайна сметка остана безмълвен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе