Извънредни новини

Домусчиев: Разочарован съм, но на този етап играят и парите

Домусчиев: Разочарован съм, но на този етап играят и парите

София. Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев не скри разочарованието си от загубата с 0:3 от Валенсия, тъй като по думите му очаквал поне равенство. Изразителното поражение обаче не го отчайва и той обяви, че леко ще завиши бюджета на клуба за догодина.

"Разбира се, че става въпрос за малшанс. Толкова положения не създаваме и в някои от мачовете в А група. Класата на Валенсия обаче се видя. На този етап на турнирите играят и парите. Разбира се, че аз не мога да отделям бюджет от 120-130 млн. евро, за да искам победи в осмина, четвърт или финали в Европа. При всички случаи обаче ще се опитаме да бъдем по-силни догодина. Аз съм човек, който не се отказва от мечтите си. Целта ни е да влезем в Шампионска лига, ако не, да се представим още по-добре в Лига Европа, сподели Кирил Домусчиев.

Той призна, че отборът ше бъде подсилен в няколко зони, като даде пример с центъра на защитата: "Виждате днес Моци беше наказан, Барт не бе играл 3 месеца, а Теро Мантула се представи слабо. Очевидно ще търсим подсилване в някои зони".

Домусчиев се учуди на въпрос за договора на треньора Стойчо Стоев и даде да се разбере, че продължаването му е формалност. "Просто не е имало време да го обсъдим, но това, което се пише по медиите са спекулации", отсече Домусчиев.

Показателно е, че на излизане от стадиона шефът потърси първо Стоев и си поговориха. Двамата се ядосваха, че поне едно от положенията, като дузпата или гредата, не са влезли във вратата на Алвеш.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе