Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото

Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото

Румен Радев най-после се разкри. След като социолозите регистрираха промяна в политическия му образ и съобщиха, че президентът вече е любимец на градската десница и всички протестъри, Радев обяви консултации с тях. Утре на „Дондуков” 2 ще се изредят първо Слави Трифонов, който влиза на „Дондуков” 2 в 10 ч., след това щурмовака Христо Иванов, а накрая на Мая Манолова заедно с Отровното трио.

ВИЖ ОЩЕ: Радев полетя към изборите без парашут

Новата завера е прикрита под благовидния предлог консултации с извънпарламентарните партии.

След като Отровното трио отказа на Мая Манолова по-широка коалиция с Христо Иванов и Слави Трифонов, сега Радев ще бабува на обединението им, коментираха анализатори. Срещите утре ще завършат със скандалната партия „Възраждане”, която бе сред организаторите на летните протести на жълтите павета и за която прокуратурата поиска заличаване и разпускане заради куп фрапантни нарушения на закона. Делото тръгна в края на ноември.

В неделя консултациите на Радев с извънпарламентарни политически партии ще продължат, съобщават от „Дондуков“ 2, без да дават информация кои други партии ще бъдат приети от президента.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе