Извънредни новини

Разбиха главата на играч на "Лудогорец"

Разбиха главата на играч на

Травма лишава "Лудогорец" от важен нападател броени дни преди първия мач на отбора в Шампионската лига, съобщава румънският "Проспорт". Националът на Румъния Клаудиу Кешеру се контузи в световната квалификация с Черна гора. Той влезе като резерва в края на мача, а в 90-ата минута срещу него беше извършено тежко нарушение от Никола Вукчевич, заради което дори беше отсъдена дузпа в полза на домакините. Впоследствие Кешеру трябваше да бъде откаран в болница заради силните болки в главата и се оказа, че има фрактура на скула и на орбитална кост. Според лекарите му предстои операция, кратко възстановяване и след това ще може да играе, но първия месец ще бъде с маска на лицето.

А на терена Румъния се задоволи с 1:1, след като до 87-ата минута водеше с гола на Адриан Попа. Стеван Йоветич изравни, а за капак в 90-ата минута Николае Станчу изпорти дузпата, отсъдена за фаула срещу Кешеру.

"Целта пред Румъния е класиране за финалите на световното, отсече новият селекционер Кристоф Даум, игнорирайки безличния резултат на старта. - Ние трябва да съчетаем тактическата дисциплина с нападателния футбол, защото румънците винаги са били свързвани с атрактивния начин на игра."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе