Извънредни новини

Радуканов: "Левски" е абсолютен фаворит

Радуканов:

София. "Левски" е абсолютен фаворит на базата на историята, която има, но не ни интересува какво говорят от техния щаб. До края на сезона ще играем само за победи. Няма значение, че ще бъдем във втората седмица", заяви наставникът на Славия Милен Радуканов на брифинга преди най-старото столично дерби срещу "сините".

"На този етап виждате с какво разполагаме, имаме 24 футболисти, които ще бъдат картотекирани. Повечето само българи, свободни агенти. Така процедираме в нашия клуб. Търсим определи футболисти, спряхме се на тези, които имат качествата и най-важното желание. Защото някои от тези, които си заминаха, нямаха желание", продължи старши треньорът на "белите".

"Мисля, че трябва да играят най-добрите. Няма значение млади и стари. Младите когато покажат, че са готови, ще играят. Имаме 6 човека, които работят с нас, изкараха първа подготовка. За да влязат в мъжкия футбол обаче трябва още работа. Дано като им се даде шанс да се възползват. Когато имаме възможност, ще се опитваме да вкарваме постепенно - по един, двама или трима. Зависи от тях, не сме спрели никой. Наблюдаваме другите постоянно", допълни Радуканов.

"Въпросът с целите не го обичам. Целта ни през пролетта е да постигаме победи, да играем приятен футбол, да върнем феновете на стадиона, а те да видят че работим в положителна насока", каза още наставникът на Славия.

"Левски" посреща Славия на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 24-ия кръг на А група. Срещата е с начален час 16,15.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе