Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

На 15-я ден: Радев пак надъхва протестиращите

На 15-я ден: Радев пак надъхва протестиращите

На 15-я ден от протестите президентът Румен Радев отново слезе пред президентството и повтори тезите си за оставка на кабинета.

"Протестът иска оставка на цялото правителство и на главния прокурор. Плакатите ви казват много истини, властта отказва да ги чуе. Протестът не се подаде на провокациите, вие не се уплашихте от заплахите. Никога българите не са били по-единни в решимостта си да си  отвоюват държавата от мафията. Днес говориха за ремонт на кабинета. Надяват се, че летните отпуски ще ви разколебаят, но ако имат смелостта да слязат при вас и да ви погледнат в очите, ще разберат, че това няма да стане", каза той. 

В Пловдив пък протестът бе подгрян от песента на Ицо Хазарта "Имам човек".  Последваха патриотични мелодии и песни, като тази за Капитан Петко Войвода, докато най-накрая колоната от недоволни от управлението тръгна по Главната улица към площад "Съединение", пробивайки си път сред стотиците минувачи, тръгнали на покупки или на разходка, без да се интересуват от виковете на протестърите, пише "Марица".

 

 

 

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе