Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Радев изслуша и възрожденските илюзии

Радев изслуша и възрожденските илюзии

Oт ПП "Възраждане" заявиха, че датата за парламентарните избори трябва да бъде на 28 март.

Не трябва да се дава нито ден повече управление на настоящия режим, защото колкото по-бързо се стигне до избори, толкова по-бързо ще бъде елеминиран изключително неефективният и некомпетентен режим на управление, категоричен бе Костадин Костадинов по време на срещата си с държавния глава за безопасни избори.

Костадинов е удовлетворен от поканата си и заяви, че президентството олицетворява единството на нацията и в оформянето на политическия процес признава участието на извънпарламентарните партии и сдруженията в политическия процес.

Той посочи, че няма държавни институции, които да отидират и верифицират социологическите проучвания. Трябва да се промени в Изборния кодекс тази част, която касае политическата реклама по време на предизборната кампания, настоя Костадинов.

Той счита, че президентът може да призове активните граждани и граждански организации да влязат като наблюдатели в изборния процес. Ако ние предварително убедим хората, че ще бъдат честни, това ще увеличи изборната активност, посочи Костадинов.

"Парламентът трябва да бъде истинско Народно събрание с народни представители, а не хора с политически групировки, свързани с чужди държави", каза още Костадинов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе