Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Кубрат Пулев: Проблемът на Чисора е, че съм по-силен от него

Кубрат Пулев: Проблемът на Чисора е, че съм по-силен от него

Кубрат Пулев заяви за boxingnewsonline.net, че все още няма официално потвърждение на двубоя му срещу Дерек Чисора за европейската титла по бокс при свръхтежките. Българинът обаче добави, че с удоволствие би спечелил трофея и би победил британеца.

"Все още нямам потвърждение за двубоя. За мен въпросът не е дали ще се изправя срещу Дерек Чисора, а да спечеля европейска титла отново. Това би бил добър тест преди следващ опит за световна титла. Чисора има слаба техника и не е много бърз в ръцете. В същото време обаче знае как да притисне съперника си като използва силата си. Но проблемът му е, че съм по-силен от него", коментира Кобрата.

За миналия мач с Владимир Кличко, Пулев каза: "Не можеш да победиш световен шампион без необходимата защита. Също така научих, че трябва да остана концентриран и винаги да съм нащрек, а да не бъде прекалено самоуверен, само защото разбивам всички на спарингите."

Кобрата много ме радва заяви пък бъдещият му опонент.

"И аз исках битката да е с Кубрат Пулев. През последната година се бих пет пъти, мачовете бяха леки за мен. Нуждая се от някого, който да ме затвърди отново на сцената при свръхтежките и мисля, че българинът е точно такъв. Страхотен съперник, ще стане чудесен мач и за двете страни", заяви Чисора.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе