Извънредни новини

Прокуратурата погна "Титан" заради ЦСКА

Прокуратурата погна

Прокуратурата е започнала мащабна проверка за това дали бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов е извършвал финансови престъпления в клуба. Това разкри пред ПИК Зорница Таскова, говорител на Софийска градска прокуратура.

"Съвсем наскоро получихме сигнал за извършени престъпления. Всичко в момента е все още на ниво проверка. Колегите работят много сериозно по случая и съвсем скоро ще стане ясно дали ще обвиняваме Димитър Борисов", каза пред медията прокурор Таскова.

"Сигналът не е подаван от мен, само мога да гадая, дали е от моите съдружници. Непрекъснато се сблъскваме с нови и нови нередности в документите на ЦСКА от времето на "Титан" и се надяваме скоро да се разберем с тях по някакъв начин, за да започнем да работим сами и на спокойствие в червения клуб", каза пред ПИК Александър Томов.

По непотвърдена информация сигналът срещу Борисов е бил подаден от фенове на ЦСКА.

Патрулка пак дойде за Цимбика

на "Армията", съобщи "Блиц". Калоян Стоянов, бивш шеф на стадиона, скочил да бие търговския директор на ЦСКА Румен Вътков, съобщи агенцията.

Бившият боксьор се появил в Борисовата градина днес следобед и влязъл в пререкание с Вътков. Двамата първо са започнали да говорят на висок глас, след което спорът им прераснал в раздаване на шамари. По същото време служителка в ЦСКА, станала очевидец на екшъна, се обадила на полицията. Малко по-късно на мястото на събитието е пристигнала патрулка, но този път не се е стигнало до задържането на Стоянов. Бившият боксьор вече беше арестуван заради свада с треньора Стойчо Младенов.

Сашо Тодоров добави, че преговорите с "Титан" за спорните суми вървят към пълно разбирателство.

В същото време стана ясно, че Маркиньос напуска "Надежда" през зимата. Голмайсторът на "Локо" (Сф) е помолил Николай Гигов да го пусне. Според запознати бразилецът с български паспорт ще премине в ЦСКА. Марки цяло лято чакаше за трансфер в Борисовата градина, но такъв не се осъществи. Така в крайна сметка се озова при "червено-черните".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе